Normiviikonloppu ja normisunnuntai. Sunnuntai on yleinen chillauspäivä. Löllyän vain kotona ja kuuntelen jotain ihan satunnaista musiikkia, kuten esimerkiksi tänään olen kuunnellut Coldplayta ja PMMPtä. Ja juonut tietysti kaakaota.Viikonloppuna liian monta leffaa. Sooloilua toisen kerran, Sunshinen toisen kerran, Saippuaprinssin ehkä miljoonannen kerran, Pikku Kanasen, 1408(jossa oli muuten hyvä juoni), The Othersin, Orpokodin(erittäin hyvä leffa) sekä Madhousen, joka pätki, mutten menettänyt paljoa, sillä se oli huono.
   Nyt kuuntelen pitkästä aikaa varhaisPMMP:tä, tulee kamalasti muistoja mieleen ja sellanen haikea kesäfiilis. Ja tulee sellanen olo, että tahtois matkustaa johonkin kauas. Semmoisesta mä olen jo vähän aikaa haaveillut. Mä haluan johonkin tosi kauas ja eksoottiseen paikkaan. Viimeksi viime kesänä kävin varmaan edes poissa tästä tylsästä kaupungista. Edes johonkin muuhun kaupunkiin pitäis päästä. Pöllin kohta jostain rahaa ja lähden kohti Tamperetta.
   Suosittelen muuten kirjaa Bob Marley- mies, musiikki ja mystiikka. Bob Marleyn elämä oli mielenkiintoinen. Se on välillä vähän tylsää luettavaa sinänsä, kun puhutaan paljon kaikista tuottajista ja sellaisesta, mutta vähän huono kertoa vain Bobin itsensä elämästä, sillä herra ei sitä itse pääse kertomaan.
   Tein aamulla kunnon jumpan. Jalat oli ainakin töissä. Tämän päivän päätös on alkaa pitää kunnosta parempaa huolta ja matkustaa jonnekkin kauas. Tai vaikka lähelle, edes johonkin.