Ihan poikki. Ei jaksa tehdä yhtään mitään ja päätä särkee. Olin äsken kakkukilpailuissa, mutta kakku ei taaskaan voittanut mitään.  Menestyin fysiikassa paremmin kun uskoinkaan.
Käytiin koulun kanssa Hailuodossa. Se on ihan hieno paikka. siellä olisi kiva käydä joskus yksin, kun on surullinen. Ne rannat jotenkin sykähdytti karulla kauneudellaan. Siellä oli pehmeää valkoista hiekkaa ja dyynejä. Tosi kaunis meri ja Marjaniemessä sellainen ihana kalastajakylä, melko samantyyppinen kuin Norjassa, mutta Norjassa oli kyllä hienompia ja jotenkin aidomman tuntuisia. Ja aallonmurtajakin oli kivempi Norjan kalastajakylässä Kongsfjordissa, kun siinä pystyi kävelemään. Ja siellä tuoksui niin kivasti merikin siellä Norjassa. Siellä Norjassa oli myös mukavan runsas eläimistö. Oli jotenkin tosi siistiä katsella meduusoja uimassa.
Haluan mun huoneeseen uuden värisen seinän. Ehkä vihreän tai suklaanruskean. Haluan siihen myös jonkun maalatun kuvan. Sitten haluan uuden päiväpeiton ja lisää tauluja. Lisää valokuvia seinälle. Kamala sisustusinto : )
Katsoin tänään maailman ihanimpiin leffoihin sisältyvän Forrest Gumpin, ja sen jälkeen tulee aina semmoinen olo että tahtoisi kertoa vain jollekkin vastaantulevalle koko elämäntarinansa. Forrestin tarina kun on vielä niin harvinaisen symppis.
'Life is like a box of chocolates, you never know ehat you're going to get'
1577352.jpg